top of page
spoon.jpg

kapela The Silver Spoons | facebook

Česká kapela THE SILVER SPOONS vydávají nové album

The Silver Spoons je česká indie rocková kapela s britským frontmanem Augustinem Dunnem. Po pěti letech vydala hned na začátku roku jejich druhé album s názvem COME AND GET IT.

Album představuje 10 nejzásadnějších skladeb, které skupina za poslední tři roky nahrála, či v albu představila. Objevuje se zde i skladba He’s Got My Money No, která vznikala v Los Angeles. Producent této skladby je Danny Saber, známého spoluprací s The Rolling Stones.

Album otevírá alternativní skladba Young Age. V rozhovoru pro Evropu 2 kytarista Jaroslav Janda uvedl: „Podcenili jste nás! Všichni okolo nás i my samotní jsme o sobě vždy hodně pochybovali, ale teď už víme, v čem jsme nejlepší a kam patříme. Přesně o tom je píseň Young Age.“

Jakožto první novou píseň alba vydala skupina na konci loňského roku i s videoklipem. Podle slov kapely skladba značí vztahový protest. Píseň nese název Don’t Trust You.

 

Společně s kapelou DEAF HEART spojily síly a v březnu vyráží na společné turné. Tahle dvojice slibuje opravdovou kytarovou párty v té správné klubové atmosféře. V rámci turné zavítají do osmi měst. Kapela startuje v Ostravě a poslední zastávkou je pražský koncert v klubu Roxy, kde proběhne dvojitý křest.

ss.jpg

Videoklip ke skladbě Don’t Trust You | youtube

Termíny koncertů kapely | oficiální facebooková stránka kapely

autor: Barbora Tobešová
sd.jpg
bottom of page